2023. augusztus 28., hétfő

Rogue Heroes

    Egy újabb, futó miniprojektem: történelmi nevesített figurák gyűjtése, festése. Az egyik fő beszerzési helyem ezekhez a stoessisheroes.com weboldal, ahol rengeteg híres katona figurája megtalálható. Régebben volt tőlük egy rendelésem, és azóta is szemeztem ezzel a három figurával, aztán mikor tavaly kijött az Engedetlen hősök minisorozat, akkor megint előjött hogy meg kellene őket rendelni, de valahogy akkor elmaradt még. Nemrég aztán hirtelen elhatározásból csak megrendeltem őket, pár egyéb figurával, és mivel sorjázáskor-összeragasztáskor nagyon megtetszettek, nagyon gyorsan ki is festettem őket. Kimondottan kellemes volt a festésük, illetve az összerakással, sorjázással sem volt semmi probléma.

    Ezeket a figurákat inkább a gyűjtögetés miatt szerzem be, legalábbis a II. VH korszakból valóakat mindenképpen. Asztalt ritkábban fognak látni, mivel sem Bolt Actiont sem Chain of Commandot nem játszom, de II. VH-ra adaptált Spectréhez tökéletesek lesznek, pár Warlord Games 8th Army figurával kiegészítve. Tervben van még egy II. Vh-s piszkos 12 jellegű csapat vs. náci zombik játék is, ami szintén remek szórakozást ígér.

Jock Lewes, David Stirling, Paddy Mayne


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Játékbemutató

Nemrég Dájnak köszönhetően fel tudtunk venni egy bemutató játékot az LND HQ-n. Petyóval játszottunk le egy egyszerű, de fordulatos, izgalmas...